[Lõppenud] Rumeenia otsib vabatahtlikku Eestist

Asukoht: Üle Eesti

Periood: 01.03.2017 - 31.10.2017

Oled sa mõelnud, et võiksid ka elada välismaal: kogeda unustamatut kultuuri, saada uusi sõpru, abistada kohalikku kogukonda ning teha seda, mis sulle meeldib. Kui veel mitte, siis tasub hakata nii mõtlema. Kutsume sind üles astuma oma mugavustsoonist sammukese kaugemale ning osalema projektis “Face(in)’ a Crowd”, mis algab juba märtsist Rumeenias (8 kuud).

Milliseid oskuseid/vahendeid eeldatakse vabatahtlikelt

Vabatahtlikult ei nõuta erialast ega spetsiifilist ettevalmistust, kasuks tuleb inglise keele oskus suhtlustasandil. Ootame huvi ja motivatsiooni koos teiste vabatahtlikega projektitegevustes kaasa lüüa. Lisaks vabatahtlikule Eestist osalevad projektis vabatahtlikud Ungarist, Itaaliast, Armeeniast ja Türgist.

Mida vabatahtlik töö pakub?

Vabatahtlikule on organiseeritud saabumisjärgne koolitus ja juhendamine vastuvõtvas riigis, vaba aja tegevused, tutvumine kohaliku keele ja kultuuriga jm ning juhendamine tööülesannete täitmisel. Lisaks on korraldatud ettevalmistus MTÜ Continuous Action poolt enne projekti sõitmist.
Projekt annab võimaluse enesearenguks, sõprade leidmiseks ning ideaalseks võimaluseks töötada noorte ja lastega. Loe juurde: http://www.continuousaction.ee/upload/file/InfoPack-SZIK-EVS_updated.pdf

Mida organisatsioon pakub?

Vabatahtlikuks Erasmus+ programmi alaprogramm Euroopa vabatahtlik teenistus raames on võimalik minna noorel, kes on vanuses 17-30 aastat (antud projektis 18-30 aastat). Vabatahtlikule ei kaasne projektis osalemisega kulusid: koolitused, kindlustus, elamine ja toitlustamine on rahastatud Erasmus+ programmi poolt. Transport Tallinnast projekti toimumiskohta ja tagasi on rahastatud projektis ettenähtud piirmäära ulatuses, mis selles projektis on 275€.

Märkused

Ootame sooviavaldusi esimesel võimalusel!

Sfantu Gheorghe, Rumeenia

Jäta tagasiside